Volg Rally in the picture via

RALLY VAN PUTTEN 2015

Onder prachtige weersomstandigheden werd de 2de editie van de Rally van Putten gereden. De winnaar; Jasper van den Heuvel, gaf in zijn Mitsubishi Lancer Evo X de concurrentie stevig het nakijken. Hij wist alle gereden klassementsproeven op zijn naam te schrijven.
Na alle acht klassementsproeven bleek zijn voorsprong bijna drie minuten te zijn op Arjen de Koning. Sander van Hoof maakte het podium compleet. In de wagen van Piet van Hoof, die wegens ziekte afwezig was.
De Rally van Putten had ook een primeur. Kevin van Deijne verscheen voor het eerst aan de start met zijn nieuwe Renault Clio R3T.

Rallyteam Altena Aaltink heeft een super prestatie neergezet tijdens de Rally van Putten. Ze wisten de Manta op een 7e plek algemeen over de finish te brengen.

In de Shortrally van Putten stonden 25 deelnemers aan de start. De winst ging naar Hans Weijs. Hij verscheen in een prachtige VW Golf aan de start. Titelverdediger in het Shortrally kampioenschap Ruurd Ochse moest al snel zijn snelle Honda Civic R3, vanuit leidende positie, aan de kant zetten. De tweede plaats was voor Janjur Monshouwer in een Opel Ascona. Will Bruins zette zijn Opel Astra Kitcar op de derde plaats neer.