Volg Rally in the picture via

WRC RALLYE DEUTSCHLAND 2015

Volkswagen wint in zijn thuiswedstrijd, maar liefst het hele podium was voor VW.
Ogier op 1, Latvala op 2 en Mikkelsen op plaats 3. Kevin Abbring werd met een Hyunday i20 WRC 11de. Hij leverde weer een prima prestatie en deed veel ervaring op. Het was voor hem de eerste keer dat hij met een WRC-auto een asfaltrally reed.
Mats van den Brand heeft zijn talent bevestigd door met zijn Belgische navigator Martijn Wydaeghe als tweede te eindigen in de Drive Dmack Fiesta Trophy, de kweekvijver voor internationaal rallytalent. Kevin van Deijne stond op dag 1 in de Fiesta Trophy op en keurige derde plaats. De tweede dag werd een teleurstellende voor Kevin van Deijne. Op de beruchte Panzerplatte ging het mis voor de Nederlander. “We kwamen te snel op een hairpin af waardoor we rechtdoor schoten.” De Fiesta raakte hierdoor te zwaar beschadigd om verder te kunnen. Tot laat in de avond zijn de M-Sport monteurs druk om de auto weer klaar te krijgen voor Super Rally.
Bij zijn 39e deelname aan de Deutschland Rallye heeft Henk Vossen samen met zijn Belgische navigator Eddy Smeets een mooie 39e plaats algemeen behaald.